advertorial

Logo

Faceți cunoștință cu ZoomShot: Telescopul Portabil Monocular NanoTech 4K x100 – Totul vi se va părea mai aproape ca niciodată

„Lansat la începutul lunii ianuarie, această nouă descoperire remarcabilă a nanotehnologiei optice este de-a dreptul revoluționară în ceea ce privește cât de mult puteți să apropiați imaginea și puteți face fotografii uimitor de clare. Numele acestui dispozitiv este ZoomShot.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Telescopul a fost inventat de Universitatea Johns Hopkins și a fost lansat pe 1 ianuarie.

Scopul acestui studiu a fost de a obține o magnificare maximă la cea mai mică diafragmă posibilă, asigurând în același timp fluxul luminos și unghiul de rezoluție al telescopului.

The luminous flux reaches 30 times that of ordinary telescopes with the same diameter. The resolution angle is 47 times that of ordinary telescopes with the same diameter.

Acest telescop este prima încercare de a utiliza tehnologia de nano-gravare, tehnologia de nano-matrici, tehnologia de asamblare mezoporoasă, tehnologia mozaicului cu peliculă subțire și materialele nano-optice pentru a face ca eroarea de planeitate a obiectivului să ajungă la 10nm.

Fluxul luminos depășește de 30 de ori pe cel al telescoapelor obișnuite cu același diametru. Unghiul de rezoluție este de 47 de ori mai mare decât cel al telescoapelor obișnuite cu același diametru.

Magnificarea maximă este de 100x. Acesta este primul monocular care atinge această magnificare și această claritate la o dimensiune atât de mică.

 

Proof-University

Sistemul telescopic de stabilizare anti-shake și giroscopul special 3D al trepiedului fac câmpul vizual al telescopului să fie foarte stabil atunci când apropie imaginea la 100x. Performanța sa este mult mai bună decât cea a majorității telescoapelor astronomice care costă mii de dolari.

Funcția încorporată cu infraroșu vă permite să îl utilizați și noaptea. Dacă nu există obstacole geografice, folosindu-l puteți vedea cu ușurință oameni sau lucruri aflate la aproximativ 10km distanță!

Activați focalizarea automată și estompați fundalul, astfel încât să puteți focaliza asupra persoanei sau a lucrurilor pe care doriți să le observați.

Iată principalele avantaje ale ZoomShot:

Design rezistent la apă, praf și șocuri: Optică ermetică cu etanșare cu azot și O-ring-ul, previne umezeala, praful și resturile și asigură funcția de impermeabilizare.

Ideal pentru iubitorii de excursii în aer liber și exploratorii de locuri sălbatice: un dispozitiv portabil și indispensabil pentru observarea păsărilor, animalelor sălbatice, pentru vânătoare, drumeții, alpinism, camping, supraveghere și călătorii.

Carcasa este fabricată dintr-un aliaj de titan cu o rezistență specifică foarte mare, cântărind doar 0,5 kilograme. Dacă este strâns, lungimea este de numai 19,89 cm și îl puteți pune cu ușurință într-un rucsac sau într-un buzunar atunci când vânați, călătoriți sau când campați.

Telefoane compatibile: iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max / XS /XS Max /XR/X/8 plus/8 /7plus /7/6 / 6s /6plus/5/5s/4s/SE, Samsung GALAXY S10, S10+, S9, S9+, S8, S6, S6 Edge, S5, Note, LG, HTV, Sony și aproape toate celelalte telefoane inteligente de pe piață.

Foarte compact și portabil, se potrivește cu ușurință în orice geantă sau chiar buzunar.

Specificații ZoomShot:

Magnificare: 10-100X

Tip prismă: BAK-S1

Acoperire obiectiv: FMC

Sistem prismatic: BAK-S1 Prism

Câmp vizual: 160m / 0,9km

Greutatea monocularului: 0,5 kilograme

Ce este inclus în pachet?

1x Monocular 10-100X40mm

1x adaptor pentru smartphone

1x trepied extensibil

1x geantă de depozitare

1x Protecție ocular și pentru lentile

1x șnur

1x curea

packing Ultrazoom

Ce părere au cumpărătorii despre ZoomShot?

Acest monocular a fost una dintre cele mai bune achiziții pe care le-am făcut în acest an! Este exact așa cum este descris în reclamă. L-am folosit pentru a face drumeții și a fost foarte util când a venit timpul să mă uit la viața sălbatică din zona înconjurătoare. Este ușor și rezistent la apă. Am putut vedea foarte clar până la 200, 250 m cu acest monocular. Merită toți banii pe care i-am cheltuit pentru asta. Aș recomanda acest monocular pentru orice entuziast de drumeții, amator de camping, ornitolog sau oricine dorește să cumpere un monocular. Este la fel de bun sau mai bun decât modelele mai scumpe. ⭐⭐⭐⭐⭐

My daughter is taking an ornithology class this year (study of birds) and I wanted to get her something compact enough to keep in her backpack or glove box, but powerful enough to be useful. This monocular seems to fit the bill perfectly!

Fiica mea urmează un curs de ornitologie anul acesta (studierea păsărilor) și am vrut să îi ofer ceva suficient de compact pentru a-l păstra în rucsac sau în torpedou, dar suficient de puternic pentru a fi util. Acest monocular pare să se potrivească perfect cu ceea ce căutam!

⭐⭐⭐⭐⭐

Cum puteți achiziționa unul?

În mod normal, acest mic dispozitiv extraordinar ar costa aproximativ 532 lei dar compania oferă un discount, tăind 50% din preț și oferă transport gratuit. Deci, puteți să-l achiziționați pe al dumneavoastră la numai 266 lei!

✅Comandați ZoomShot original de pe site-ul oficial aici.
​✅ Comandați cu un formular securizat și așteptați 2-4 zile pentru livrare.
​✅ Bucurați-vă de fotografii și priveliști cu un zoom remarcabil!

Promoție: aveți un discount mai mare dacă cumpărați mai multe! Am cumpărat cadou câteva în plus pentru cei dragi. Este un dispozitiv cu adevărat uimitor și atunci când îl achiziționați pe al dumneavoastră, gândiți-vă la prietenii dumneavoastră care și-ar dori și ei unul!

Întrebare: Este bun acest monocular pentru cineva care are nevoie să vadă la distanțe mari?

Răspuns: Știu că îmi este mai ușor să măresc și are o imagine mai luminoasă decât atunci când utilizez binoclul. Are o vizualizare cu un singur ochi față de o folosirea a doi ochi ce trebuie să combine doua vizualizări într-una singură. Folosesc numai acest dispozitiv și nu mai folosesc binoclul, deoarece oferă o singură vizualizare rapidă.

Întrebare: Este compatibil acest dispozitiv cu iPhone X?

Răspuns: Da, este compatibil cu majoritatea telefoanelor inteligente, cum ar fi iPhone / Samsung / Huawei, etc. Trebuie doar să reglați obiectivul telefonului la telescop și să reglați unghiul.

 

Întrebare: Poate fi folosit fără telefon?

Răspuns: La fel ca alte telescoape, poate fi folosit cu ocularul. Rolul telefonului mobil este să fotografieze și să înregistreze.

Adresa depozitului global

SUA L.A / Marea Britanie Londra / UE Paris / AU Sydney / CA Toronto

Satisfacție 100% garantată cu fiecare comandă.

Vă veți bucura de ore de distracție cu ZoomShot